NISSAN Qashqai DIG-T 160 N-Connecta 2WD DCT, NNC 2019 53000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 20900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  53000km
 • Moottoritilavuus 1332
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 131
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus OXS-406

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Integroitu NissanConnect-navigointi- ja -audiojärjestelmä (DAB) Around View Monitor -kamerajärjestelmä Etu- ja takapysäköintitutka Peruutuskamera Peruutuskamera Aktiivinen pidonhallinta ESP-ajovakaudenhallintajärjestelmä Automaattinen ilmastointi kaksivyöhykkeisellä säädöllä Suomi-auto Korinvakautusjärjestelmä Stop/Start -järjestelmä Etumatkustajan istuimen manuaalinen korkeussäätö Etumatkustajan istuimen manuaalinen ristiselän tuen säätö Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuimen manuaalinen ristiselän tuen säätö Lämmitettävät etuistuimet Premium-istuimet kangasverhoilulla Suhteessa 60:40 jaettu taittuva takaistuin Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin
Vaihtoautokysely