KIA Rio 1,2 ISG Active EcoDynamics 2020 32000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 12900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  32000km
 • Moottoritilavuus 1248
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 139
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus IPZ-836

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi ESC-ajonvakautusjärjestelmä Ilmastointi 60/40-suhteessa taittuva takaistuin Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Niskatukien etäisyyssäätö Säädettävät niskatuet edessä ja takana Vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella Kahdet renkaat Ajotietokone Sivuikkunoiden turvaverhot Lämmitettävä takalasi Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt Matkustajan etuturvatyynyn poiskytkentä Sivuturvatyynyt edessä HAC-mäkilähtöavustin Lukkiutumattomat ABS-jarrut elektronisella jarruvoimanjaolla Sähköisesti säädettävät lämmitettävät sivupeilit Valaistut peilit kuljettajalle ja etumatkustajalle aurinkosuojissa Sähkötoimiset etuikkunat
Vaihtoautokysely