HYUNDAI i30 Wagon 1,6 GDI 6MT ISG Comfort 2012 260000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 5900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2012
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  260000km
 • Moottoritilavuus 1591
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 130
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus OTE-122

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi ESC-ajovakauden hallintajärjestelmä Manuaalinen ilmastointi ISG moottorin sammutus- ja käynnistysautomatiikka Mäkilähtöavustin (HAC) Mäkilähtöavustin (HAC) 60:40 suhteessa jaettava takaistuin Etumatkustajan istuimen korkeussäätö Istuinlämmitys etuistuimella Kuljettajan istuimen korkeussäätö Pääntukien syvyyssäätö etuistuimilla Säädettävät pääntuet kaikilla istuinpaikoilla Ajotietokone (käyttökielinä mm. englanti, ruotsi ja saksa) Turvaverhot edessä ja takana Sävylasit Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt Kuljettajan polviturvatyyny Sivuturvatyynyt etuistuimilla Hätäjarrutustehostin (BAS) Hätäjarrutusvaroitin (ESS)
Vaihtoautokysely