TOYOTA RAV4 2,5 Hybrid AWD-i Premium 2020 41000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 44400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  41000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 131
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus YXH-391

Lisätiedot: Navigointijärjestelmä TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA Metalliväri Shift Switch -vaihteenvalitsinsiivekkeet ohjauspyörän takana Nahkaverhoilu Nahkaverhoilu Navigointijärjestelmä Euroopan kartoilla Bi-LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, projektorityyppiset) Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Pysäköintitutka edessä Pysäköintitutka takana Ympäristön 360° kamera Huoltokirja VSC-ajonvakautusjärjestelmä perävaunun vakautusominaisuudella (TSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi Vähän ajettu Huippusiisti Suomi-auto AWD-i -älykäs nelivetojärjestelmä takasähkömoottorilla ja muuttuvalla voimanjaolla Nelivetojärjestelmän Trail-ominaisuus jumittuneen ajoneuvon irroittamiseksi Vetokoukku
Vaihtoautokysely