TOYOTA COROLLA Sedan 1,8 Hybrid Premium 2019 50000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 24990€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  50000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 113
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus ETC-289

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Suomi-auto 1 omistaja 1 omistaja Bi-LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, projektorityyppiset) Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Peruutusvahti (RCTA) Älykäs pysäköintiavustin (S-IPA) Ajonvakautus (VSC+), luistonesto (TRC) ja hätäjarrutehostin (BA) Automaattinen ilmastointilaite kuljettajan ja etumatkustajan erillisillä lämpötilan säädöillä 60/40 suhteessa taitettava takaistuimet Comfort -etuistuimet Etuistuinten lämmitys Keskikyynärnoja takana Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuin sähköisesti säädettävällä ristiseläntuella Kuljettajan ja etumatkustajan niskavammoja torjuva istuinrakenne Pääntuet takana 3 kpl Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (DRCC), koko nopeusalue
Vaihtoautokysely