TOYOTA Corolla Touring Sports 1,8 Hybrid Prestige Edition 2022 19000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 28900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  19000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 103
 • Korimalli
 • Rekisteritunnus FSP-448

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Apuviivat peruutuskameran näytöllä Metalliväri Metalliväri Metalliväri Peruutuskameran kuva mediakeskuksen näytöllä Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Kaksialueinen automaatti-ilmastointi Ilmastointilaite 60/40 -suhteessa taitettavat takaistuimet Comfort-etuistuimet Etumatkustajan istuimen korkeussäätö Istuimien musta kangasverhoilu Keskikyynärnoja takana Kuljettajan ja etumatkustajan niskavammoja torjuva istuinrakenne Lastenistuimen ISOFIX-kiinnityspisteet Lämmitettävät etuistuimet Manuaalinen kuljettajan istuimen korkeussäätö Sähkötoiminen kuljettajan istuimen ristiseläntuki Säädettävät pääntuet takana (3 kpl)
Vaihtoautokysely