TOYOTA RAV4 2,5 Hybrid Active 2019 92000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 31600€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  92000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 126
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus BXJ-338

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 1 omistaja Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Pysäköintitutka takana Huoltokirja Huoltokirja Automaattinen kaksialueinen ilmastointi Suomi-auto Adaptiivinen vakionopeussäädin Kahdet renkaat Lämmittettävä tuulilasin alareuna Automaattisesti koria vasten taittuvat ja lämmitettävät sivupeilit sähkösäädöin Kaistavahti ohjausavustimella (LDA) Ajotilan valintapainikkeet (Eco/Normal/Sport) Vähäpäästöinen Bluetooth® -puhelimen puhelu- ja musiikkitoimintojen käyttö kosketusnäytöltä Aux-in- ja kolme USB-liitäntää edessä, kaksi USB-liitäntää takana Toyota Touch 2 -mediakeskus 8″ kosketusnäytöllä Pre-Collision -turvallisuusjärjestelmä (PCS) Liikennemerkkien tunnistus (RSA) LED-päiväajovalot edessä ja takana
Vaihtoautokysely