TOYOTA AURIS Touring Sports 1,8 Hybrid Active 2013 183000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 13600€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2013
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  183000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 85
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus KMM-374

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Toyota Touch&Go Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja Vetokoukku Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa VSC ja TRC Automaatti-ilmastointi 60:40 suhteessa lattiatasoon taittuvat takaistuimet Etuistuinten lämmitys Etumatkustajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuimen korkeussäätö Ristiselän tuen säätö Vakionopeussäädin Ikkunaturvatyynyt (1. ja 2. istuinrivi) Kuljettajan ja matkustajan etuturvatyynyt Kuljettajan ja matkustajan sivuturvatyynyt Sähkötoimiset ikkunannostimet edessä Audion säätimet ohjauspyörässä. Bluetooth® handsfree, säätimet ohjauspyörässä Ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö 12V ulosotto (edessä, takana ja takaluukussa)
Vaihtoautokysely