SKODA Octavia Combi 1.4 TSI PHEV RS iV DSG Autom. 2021 20000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 36900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2021
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  20000km
 • Moottoritilavuus 1395
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 28
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus OZE-910

Lisätiedot: 1 omistaja Tavaratilan ja matkustamon väliverkko Columbus-audio- ja navigointijärjestelmä, 10″ värillinen kosketusnäyttö Lämmitettävät takasivuistuimet Automatic Parking Assistant 3.0 – Automaattinen pysäköintiavustin Automatic Parking Assistant 3.0 – Automaattinen pysäköintiavustin Automatic Parking Assistant 3.0 – Automaattinen pysäköintiavustin Huoltokirja Canton Sound System Pysäköintitutkat edessä ja takana, etäisyysnäyttö radiossa Climatronic – kolmialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin. Erillinen lämmönsäätö molemmille etuistuimille sekä takaistuimelle. Head-up-tuulilasinäyttö Sivuturvatyynyt takaistuimella Suomi-auto Climatronic – kolmialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin. Erillinen lämmönsäätö molemmille etuistuimille sekä takaistuimelle. Sport-alusta ja progressivinen ohjaus Lämmitettävät takasivuistuimet Polttoainetoiminen lisälämmitin kauko-ohjaimella Comet-kevytmetallivanteet 7,5Jx18? 225/45R18 – musta / kiillotettu Sähköisesti säädettävät etuistuimet muistilla Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa
Vaihtoautokysely