SKODA Octavia Combi 1,5 TSI Style BusinessLine DSG Autom. 2020 65000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 24900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  65000km
 • Moottoritilavuus 1498
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 116
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus ZNE-154

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 8,0″ värillinen kosketusnäyttö Infotainment Online, 1 vuosi + Care Connect, 3 vuotta Tavaratilan ja matkustamon väliverkko Tavaratilan ja matkustamon väliverkko Tavaratilan ja matkustamon väliverkko Traveller Assistant – Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, Kaukovaloavustin, Kaista-avustin ja Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 8,0″ värillinen kosketusnäyttö Virtual Pedal – kosketukseton takaluukun avaus ja sulkeminen Infotainment Online, 1 vuosi + Care Connect, 3 vuotta Intelligent Parking Distance Assistant – Älykäs pysäköintitutkajärjestelmä (Pysäköintitutkat edessä ja takana, etäisyysnäyttö radiossa) ESC Sis. ABS, EBD, MSR, ASR, EDL, HBA, DSR, ESBS, TSA ja MKB Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Takaistuimien lämmitys Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Hill Hold -järjestelmä Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ulkopeilit ja automaattisesti tummentuvat ulkopeilit Sähkötoimiset ikkunat myös takana Lämmitettävä nahkainen monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen (radion ja puhelimen säätimet)
Vaihtoautokysely