Renault Laguna 2,0 16V Expression AT 2006 192000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 2900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2006
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  192000km
 • Moottoritilavuus 1990
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 206
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus ILE-623

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Täydellinen huoltokirja Vetokoukku Kahdet hyvät renkaat ESP ASR CSV ajovakauden hallintajärjestelmä ESP ASR CSV ajovakauden hallintajärjestelmä 1/3-2/3 takaistuimen selkänoja Istuinlämmitys edessä Keskikyynärnoja edessä Kuljettajan ja etumatkustajan istuimen korkeussäätö Ajotietokone Älykkäät lasinpyyhkijät Kuljettajan ja etumatkustajan hallitusti tyhjenevät turvatyynyt Sivuturvatyynyt edessä ABS + hätäjarrutustehostin Valaistut peilit häikäisysuojissa Sähkötoimiset etulasinnostimet Sähkötoimiset takalasinnostimet Ohjauspyörän korkeus- ja syvyyssäätö 12V pistoke keskikonsolissa ja tavaratilassa Puoliautomaattinen seisontajarru
Vaihtoautokysely