SKODA Enyaq 80x 4×4 SportLine iV 2023 0km, Jeni-AutoCenter, 59900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2023
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  0km
 • Moottoritilavuus 0
 • Polttoaine  
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 0
 • Korimalli
 • Rekisteritunnus MOS-755

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Vetokoukku, sähköisesti esiin taitettava Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa(kitkat) Metalli- ja helmiäisväri Convenience Plus -paketti: -sähkötoiminen takaluukku -Virtual Pedal – takaluukun kosketukseton avaus ja sulkeminen Convenience Plus -paketti: -sähkötoiminen takaluukku -Virtual Pedal – takaluukun kosketukseton avaus ja sulkeminen Area View 360 -kamerajärjestelmä Assisted Drive Plus -paketti: -mukautuva vakionopeuden säädin ennakointitoiminnolla -Side Assist – Kaistanvaihtovaroitin -Crew Protect Assistant – Ennakoiva turvajärjestelmä -hätätilanneavustin ja liikenneruuhka-avustin -mukautuva kaista-avustin Climate Plus -paketti: -lämmitettävät takasivuistuimet -lämmitettävä tuulilasi 135 kW DC -latausvalmius
Vaihtoautokysely