OPEL CORSA 5-ov Launch Edition 100 Turbo A 2020 29000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 16400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  29000km
 • Moottoritilavuus 1199
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 133
 • Korimalli
 • Rekisteritunnus COH-349

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Kahdet renkaat LED-ajovalot, manuaalinen kaukovalojen säätö Peruutuskamera 180 astetta Peruutustutkat taakse Peruutustutkat taakse Comfort-etuistuimet Apple CarPlay ja Android Auto -valmius Etuistuinten pääntuet, säädettävät Etumatkustajan istuimen nelisuuntaiset säädöt Kuljettajan istuimen kuusisuuntaiset säädöt Lämmitettävät etuistuimet Pääntuet kaikilla istuinpaikoilla Vakionopeudensäädin Turvatyynyt edessä, sivuturvatyynyt ja verhoturvatyynyt Oikea etuturvatyyny poiskytkettävissä Sähkötoiminen käsijarru, vakiona Comfort automaattivaihteinen Sähkötoimiset ikkunannostimet edessä Sähkötoimiset ikkunannostimet takana Ohjauspyörän säätö, korkeus- sekä syvyyssuunnassa Nahkaverhoiltu Sport-ohjauspyörä, 3-puolainen, litistetty alaosasta
Vaihtoautokysely