Mercedes-Benz CLA 250 e A Shooting Brake Business AMG Edition 2022 23000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 47900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  23000km
 • Moottoritilavuus 1332
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 25
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus GOV-689

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 8-vaihteinen kaksoiskytkin-automaattivaihteisto 8G-DCT Direct Select-vaihdevivut hopeakromisiksi galvanoidut Vaihdenäppäimet ohjauspyörässä ARTICO-tekonahka-/DINAMICA-kangasverhoilu, musta ARTICO-tekonahka-/DINAMICA-kangasverhoilu, musta 1 omistaja MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään MBUX-käyttöjärjestelmän lisätty todellisuus navigointijärjestelmään Kovalevynavigointi Kovalevynavigointi Valmius etäkäyttö- ja navigointipalveluille Valmius Mercedes-Benz-navigoinnille Multibeam-LED LED High Performance -ajovalot Dynamic select -katkaisin Thermotronic ilmastointiautomatiikka Thermotronic ilmastointiautomatiikka Multibeam-LED Thermatic-ilmastointiautomatiikka Vähän ajettu
Vaihtoautokysely