TOYOTA C-HR 1,8 Hybrid Active Edition 2019 62000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 23900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  62000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 111
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus BVS-309

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Huoltokirja Suomi-auto Vetokoukku Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Peruutuskameran kuva mediakeskuksen näytöllä VSC-ajonvakautus TRC-luistonesto Kaksialueinen automaattinen ilmastointilaite Istuinlämmittimet edessä Kuljettajan ja etumatkustajan niskavammoja torjuva istuinrakenne Pääntuet 3 kpl takana Adaptiivinen vakionopeussäädin Matkustajien lasinnostimien sähköinen lukitus Meikkipeili kuljettajan aurinkosuojassa Sadetunnistin Sähköikkunoiden jumittumisen esto UV-suojattu takalasi UV-suojatut lasit edessä ja takana Valaistus kuljettajan aurinkosuojassa
Vaihtoautokysely