TOYOTA COROLLA Touring Sports 1,8 Hybrid Active Edition 2020 62000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 25900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  62000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 103
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus JLS-880

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, heijastintyyppiset) Premiumväri Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Juuri huollettu Automaattinen ilmastointilaite kuljettajan ja etumatkustajan erillisillä lämpötilan säädöillä Huippusiisti 60/40 suhteessa taitettava takaistuimet Comfort -etuistuimet Etuistuinten lämmitys Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuin sähköisesti säädettävällä ristiseläntuella Kuljettajan ja etumatkustajan niskavammoja torjuva istuinrakenne Takaistuimien kaataminen tavaratilan kahvoista Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (DRCC), koko nopeusalue Kahdet renkaat Ajotietokoneen ja räätälöityjen ominaisuuksien käyttö Toyota Touch 2 kosketusnäytöltä Ikkunaturvatyynyt: edessä ja takana
Vaihtoautokysely