VOLKSWAGEN Golf Variant Comfortline Limited 1,5 TSI EVO 110 kW (150 hv) DSG-automaatti 2020 95000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 22900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  95000km
 • Moottoritilavuus 1498
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 144
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus COL-827

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Peruutuskamera Pysäköintitutkat edessä ja takana Huoltokirja Suomi-auto Suomi-auto Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Mukautuva vakionopeussäädin ACC Kahdet renkaat Sähkötoiminen seisontajarru, Auto Hold -paikallaanpitoavustin Sadetunnistin ja peilipaketti Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä App-Connect älypuhelinliitäntä Matkapuhelinvalmius Bluetooth Radio Composition Media 8″ Trailer-paketti Vetokoukku. Esiinvapautettava, pistorasia 13-napainen. Yhdistelmänvakautus. Perävaunun peruutusavustin Trailer Assist. Pysäköintiavustin Park Assist 3.0., Ei Trendline tai R., 1,0 TSI yhteydessä varapyörä vaihtuu renkaanpaikkaussarjaksi.
Vaihtoautokysely