TOYOTA CAMRY 2,5 Hybrid Active 2019 44000km, Jeni-AutoCenter, 29400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  44000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 120
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus FNZ-680

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Nahkaverhoilu Sisustan tumma tyyli tummalla nahkaverhoilulla Sisustan tumma tyyli tummalla nahkaverhoilulla Suomi-auto Peruutuskamera mediakeskuksen näytöllä Pysäköintitutkat edessä ja takana, yhteensä 4 tunnistinta Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Etuistuinten lämmitys Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuimen ristiseläntuen säätö Niskatuet takana 3kpl Sähkösäätöinen kuljettajan istuin Sähkösäätöinen matkustajan istuin Mukautuva vakionopeussäädin (ACC) Etu- ja takamatkustajien ikkunaturvatyynyt
Vaihtoautokysely