SKODA Kamiq 1,0 TSI 115 Style 2020 34000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 19900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  34000km
 • Moottoritilavuus 999
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 113
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus SYU-745

Lisätiedot: Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja Vetokoukku, sähköisesti esiin taitettava Juuri huollettu Huippusiisti Vetokoukku Vetokoukku KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Optical Parking Assistant – peruutuskamera pesimellä Pysäköintitutka eteen ja taakse ESC-ajonvakautusjärjestelmä Climatronic – automaatti-ilmastointi Keskikyynärnoja takaistuimella Korkeussäädettävät etuistuimet Ristiseläntuen säätö molemmissa etuistuimissa Vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Pesunesteen määrän merkkivalo SunSet-tummennetut takasivulasit ja takalasi Takalasin pesin ja pyyhin jaksottaisella toiminnolla Tuulilasin pyyhin jaksottaisella toiminnolla sekä valo- ja sadetunnistin Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Kuljettajan polviturvatyyny
Vaihtoautokysely