Toyota Corolla Touring Sports 2,0 Hybrid Launch Edition 2023 12000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 35900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2023
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  12000km
 • Moottoritilavuus 1987
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 100
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus FRG-440

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Tehdastakuu voimassa Apuviivat peruutuskameran näytöllä Peruutuskamera Peruutuskamera Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Kaksialueinen automaatti-ilmastointi Huippusiisti Lastenistuimen ISOFIX-kiinnityspisteet Lämmitettävät etuistuimet Manuaalinen etumatkustajan istuimen korkeussäätö Manuaalinen kuljettajan istuimen korkeussäätö Sähkötoiminen kuljettajan istuimen ristiseläntuki Nopeudenrajoittimen painike ohjauspyörässä Säädettävä nopeudenrajoitin Älykkään mukautuvan vakionopeussäätimen ohjaimet ohjauspyörässä Älykäs mukautuva vakionopeudensäädin (ACC-i) Automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella Sähkötoimiset ikkunannostimet automaattitoiminnolla Tummennetut takaikkunat
Vaihtoautokysely