MAZDA Mazda3 5HB 2,0 (120) SKYACTIV-G Luxury 6MT 5ov BQ1 2017 136000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 14390€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  136000km
 • Moottoritilavuus 1998
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 119
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus NKM-119

Lisätiedot: 1 omistaja Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vetokoukku Bi-Xenon -valot Bi-Xenon -valot Pysäköintitutka edessä ja takana Ajovakauden- ja luistonestojärjestelmät (DSC: Dynamic Stability Control & TCS: Traction Control System) Ilmastointi, automaattinen KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Mazda tiepalvelu 1 v ostopäivästä Päästönormi EURO6 Istuinverhoilu Premium kangas Keskikyynärnoja takana Kuljettajan istuimen korkeuden säätö Kuljettajan istuimen ristiseläntuen säätö Lämmitettävät etuistuimet, 3 vaihetta Tavaratilan laajennus takaistuimia taittamalla; 60/40 -suhteessa Vakionopeudensäädin ja säädettävä nopeusrajoitin Ajotietokone, Ulkolämpötilamittari Turvaverhot edessä ja takana
Vaihtoautokysely