TOYOTA AURIS 1,6 Valvematic Linea Terra 5ov 2010 130000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 8900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2010
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  130000km
 • Moottoritilavuus 1598
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 152
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus TCZ-398

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Suomi-auto Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja,viimeisin 126700 km Kahdet renkaat VSC + TRC VSC + TRC Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Takaistuin: jaettu suhteessa 60:40 Takaistuinten selkänojien kallistuksen säätö Ikkunaturvatyynyt Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyt Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt Kuljettajan polviturvatyyny ABS + EBD BA-hätäjarrutehostin Sähkötoimiset etuikkunat Ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö Monitoiminäyttö Vaihteen vaihtamisen merkkivalo (M/T) Audiojärjestelmän säätimet ohjauspyörässä
Vaihtoautokysely