TOYOTA RAV4 2,5 Hybrid AWD-i Premium 1-om. Suomiauto,katsokuvat 2019 90000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 39900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  90000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 131
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus CNA-301

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Suomi-auto 1 omistaja Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Shift Switch -vaihteenvalitsinsiivekkeet ohjauspyörän takana Nahkaverhoilu Navigointijärjestelmä Euroopan kartoilla Bi-LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, projektorityyppiset) Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Pysäköintitutka edessä Pysäköintitutka takana Ympäristön 360° kamera VSC-ajonvakautusjärjestelmä perävaunun vakautusominaisuudella (TSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi Huippusiisti AWD-i -älykäs nelivetojärjestelmä takasähkömoottorilla ja muuttuvalla voimanjaolla Nelivetojärjestelmän Trail-ominaisuus jumittuneen ajoneuvon irroittamiseksi 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat
Vaihtoautokysely