TOYOTA YARIS 1,33 Dual VVT-i Active 5ov Multidrive S 2015 111000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 12300€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  111000km
 • Moottoritilavuus 1329
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 114
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus UZB-573

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja Kahdet renkaat Vakionopeudensäädin Vakionopeudensäädin Ajonvakautus (VSC) Käsisäätöinen ilmastointilaite 60:40 suhteessa alas taittuvat takaistuimet Etuistuinten lämmitys Kuljettajan istuimen korkeussäätö Säädettävä nopeusrajoitin Ajotietokone Monitoiminäyttö: audio, keskinopeus, kello, ulkolämpötila, polttoaineenkulutus, toimintasäde Ikkunaturvaverhot Takalasin lämmitys Tuulilasin ja takalasin pyyhin jaksokytkimellä Seitsemän SRS-turvatyynyä Hätäjarrutehostin (BA) Audion säätimet ohjauspyörässä Ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö
Vaihtoautokysely