Toyota RAV4 2,5 Hybrid Business 2019 135000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 29800€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  135000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 126
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus FNZ-633

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Thermo Call Tc4 matkapuhelin ohjattu webasto (Vaatii sim- kortin) Navigointijärjestelmä Euroopan kartoilla LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, heijastintyyppiset) LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, heijastintyyppiset) Pysäköintitutka edessä Pysäköintitutka takana Huoltokirja Huoltokirja VSC-ajonvakautusjärjestelmä perävaunun vakautusominaisuudella (TSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi Suomi-auto Suomi-auto 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Etuistuinten lämmitys Kuljettajan istuimen korkeuden säätö Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Adaptiivinen vakionopeussäädin Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (ACC-i), kaikki nopeudet Kahdet renkaat
Vaihtoautokysely