Toyota Corolla Sedan 1,8 Hybrid Style 2019 64000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 24400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  64000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 111
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus GNY-669

Lisätiedot: Lohkolämmitin ja sisäpistoke KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK 1 omistaja Bi-LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, projektorityyppiset) Bi-LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, projektorityyppiset) Huoltokirja Ajonvakautus (VSC+), luistonesto (TRC) ja hätäjarrutehostin (BA) Automaattinen ilmastointilaite kuljettajan ja etumatkustajan erillisillä lämpötilan säädöillä Huippusiisti Suomi-auto 60/40 suhteessa taitettava takaistuimet Comfort -etuistuimet Etuistuinten lämmitys Keskikyynärnoja takana Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan ja etumatkustajan niskavammoja torjuva istuinrakenne Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (DRCC), koko nopeusalue Ajotietokoneen ja räätälöityjen ominaisuuksien käyttö Toyota Touch 2 kosketusnäytöltä Ikkunaturvatyynyt: edessä ja takana Automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella
Vaihtoautokysely