Skoda Superb Combi 1,4 TSI PHEV Style iV DSG Autom. 2021 22000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 39900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2021
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  22000km
 • Moottoritilavuus 1395
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 25
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus FRA-836

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Alcantaraverhous, istuinpinnat nahkaa, keinonahkaa ja Alcantaraa Infotainment Online, 1 vuosi + Care Connect, 1 vuosi Vetokoukku, esiin taitettava Vetokoukku, esiin taitettava Vetokoukku, esiin taitettava Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 8? värillinen kosketusnäyttö ja langaton WLAN-tukiasema Automatic Parking Assistant 3.0 – Automaattinen pysäköintiavustin Infotainment Online, 1 vuosi + Care Connect, 1 vuosi Optical Parking Assistant – peruutuskamera Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Dynamic Chassis Control – Mukautuva alustan säätö ja Driving Mode Selection – Ajoasetuksen valinta Lämmitettävät takasivuistuimet Sähköisesti säädettävät etuistuimet, kulj.istuin muistilla Front Assistant – Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä ja Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin Laminoidut etusivulasit ja SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Mekaaniset takasivuikkunoiden verhot SunSet-tummennetut takasivulasit ja takalasi Takalasin pyyhin ja pesin Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ulkopeilit muistilla ja automaattisesti tummentuva kuljettajan puolen ulkopeili sekä Boarding Spots-maavalot Lämmitettävä nahkainen monitoimiohjauspyörä, kaksipuolainen (radion ja puhelimen säätimet)
Vaihtoautokysely