SKODA Karoq 1,5 TSI Style Edition DSG Autom. 2020 58000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 29400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  58000km
 • Moottoritilavuus 1498
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 155
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus JLJ-474

Lisätiedot: Triton-kevytmetallivanteet 7,0Jx17′ 215/55R17 Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja Infotainment Online, 1 vuosi + Care Connect, 1 vuosi Suomi ruostesuojattu Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa 1 omistaja Suomi-auto Vetokoukku KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Optical Parking Assistant – peruutuskamera Pysäköintitutka eteen ja taakse ESC-ajonvakautusjärjestelmä Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Etuistuimilla WOKS-pääntuet (Whiplash Optimized Front Head Restrains) ISOFIX-kiinnitys oikeanpuoleisessa etuistuimessa Kaksi ISOFIX-turvaistuinten kiinnitystä takaistuimella Viisi korkeussäädettävää pääntukea Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Ikkunaturvatyynyt Lämmitettävät tuulilasin pesimen suuttimet
Vaihtoautokysely