Toyota Avensis 1,6 Valvematic Life Edition Wagon 2013 154000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 12400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2013
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  154000km
 • Moottoritilavuus 1598
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 151
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus LMC-723

Lisätiedot: Keskuslukitus Lohkolämmitin KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Huoltokirja VSC+, TRC, BA (ajonvakautus, luistonesto ja hätäjarrutehostin) VSC+, TRC, BA (ajonvakautus, luistonesto ja hätäjarrutehostin) Vetokoukku Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Kahdet renkaat Ikkunaturvatyynyt: edessä ja takana Lämmitettävä tuulilasin alareuna Takaikkunanpyyhin jaksokytkimellä Vihertävät sävylasit Sähkötoimiset ikkunannostimet edessä automaatti- ja turvatoiminnolla Audiojärjestelmän säätimet ohjauspyörässä Ohjauspyörän korkeus- ja syvyyssäätö USB-liitäntä Radio, CD-soitin MP3/WMA-tiedostojen soittomahdollisuus CD:ltä, 6 kaiutinta, Aux-In -liitäntä
Vaihtoautokysely