TOYOTA RAV4 2,5 Hybrid AWD-i Premium Paras malli,Huippusiisti. 2019 127000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 36400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  127000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 131
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus OZM-538

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Relax turva voimassa noin 6-vuotta Nahkaverhoilu Ympäristön 360° kamera Sähkösäätöinen kuljettajan istuin -muistitoiminnolla Sähkösäätöinen kuljettajan istuin -muistitoiminnolla Bi-LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, projektorityyppiset) KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi AWD-i -älykäs nelivetojärjestelmä takasähkömoottorilla ja muuttuvalla voimanjaolla JBL Premium audio yhdeksällä kaiuttimella, sis. subwoofer-bassokaiuttimen Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Pysäköintitutka edessä Pysäköintitutka takana Adaptiivinen vakionopeussäädin VSC-ajonvakautusjärjestelmä perävaunun vakautusominaisuudella (TSC) Smart Mirror -älykäs taustapeili takalasikameralla Automaattinen kaksialueinen ilmastointi Shift Switch -vaihteenvalitsinsiivekkeet ohjauspyörän takana Nelivetojärjestelmän Trail-ominaisuus jumittuneen ajoneuvon irroittamiseksi Vetokoukku 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat
Vaihtoautokysely