TOYOTA Corolla Cross 2.0 Hybrid AWD-i Launch Edition Suomiauto,vetokoukku,2xRenkaat 2023 3000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 45900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2023
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  3000km
 • Moottoritilavuus 1987
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 121
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus SPC-232

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Suomi-auto 1 omistaja Vetokoukku Vetokoukku Apuviivat peruutuskameran näytöllä Peruutuskamera Peruutuskameran kuva mediakeskuksen näytöllä Pysäköintitilanteiden törmäyksenesto (PKSB) staattiset esteet ja liikkuvat ajoneuvot Pysäköintitilanteiden törmäyksenesto (PKSB) Pysäköintitutkat edessä ja takana Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Kaksialueinen automaatti-ilmastointi 60/40-suhteessa taitettavat takaistuimet Istuimien musta kangasverhoilu (FA20) Lastenistuimen ISOFIX-kiinnityspisteet Lehtitasku matkustajan istuimen selkänojassa Lämmitettävät etuistuimet Manuaalinen kuljettajan istuimen korkeudensäätö Sähkötoiminen kuljettajan istuimen ristiseläntuki
Vaihtoautokysely