HYUNDAI i20 5d 1,2 5MT Classic 2015 98000km, Jeni-AutoCenter, 8700€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  98000km
 • Moottoritilavuus 1248
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 112
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus UZA-465

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi ESC-ajovakauden hallintajärjestelmä Manuaalinen ilmastointi Mäkilähtöavustin (HAC) Vaihtamisopastin Vaihtamisopastin Istuimien kangasverhoilu Kuljettajan istuimen korkeussäätö Pääntukien syvyyssäätö etuistuimilla Säädettävä istuinlämmitys etuistuimilla Säädettävät pääntuet kaikilla istuinpaikoilla Kahdet renkaat Ajotietokone (käyttökielinä mm. englanti, ruotsi ja saksa) Turvaverhot edessä ja takana Lämmitettävä takalasi Sävylasit Takalasin pyyhin ja pesin Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt Sivuturvatyynyt etuistuimilla Hätäjarrutusvaroitin (ESS)
Vaihtoautokysely