SKODA Yeti Outdoor 1,6 TDI Elegance DSG Autom. 2014 222000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 8990€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2014
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  222000km
 • Moottoritilavuus 1598
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 132
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus ZKH-422

Lisätiedot: Todella huolella pidetty ja huollettu just eikä melkein. KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Kaksoisksenon-ajovalot, joissa ajotilanteeseen sopeutuva AFS- ja kaarrevalotoiminto sekä LED-päivävalot Pysäköintitutka taakse Huippusiisti Huippusiisti Täydellinen huoltokirja Climatronic – automaatti-ilmastointi Vetokoukku Säilytyslokero matkustajan istuimen alla Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vakionopeuden säädin ESC–ajonvakautusjärjestelmä, sis. ABS, EBD, MSR, ASR, EDS, HBA ja DSR Ajotietokone, jossa kaksi muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyyny ja etuturvavöiden esikiristimet Sähkötoimiset ikkunat edessä Sähkötoimiset ikkunat myös takana Lämmitettävä nahkainen sport-monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen (radion ja puhelimen säätimet) Maxi Dot -monitoiminäyttö
Vaihtoautokysely