MERCEDES-BENZ E 200 CDI A 2006 330000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 5900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2006
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Takaveto
 • Mittarilukema  330000km
 • Moottoritilavuus 2140
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 168
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus UKY-734

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi ESP ajovakauden hallintajärjestelmä, sis. ASR-luistoneston Ilmastointiautomatiikka Comfort-alusta Avantgarde-malliversioon Etuistuinlämmitys, automaattisesti poiskytkeytyvä, 2 tehoa Etuistuinlämmitys, automaattisesti poiskytkeytyvä, 2 tehoa Etumatkustajan istuimen istumistunnistus Ristiseläntuen mekaaninen säätö kuljettajan istuimessa Vakionopeussäädin sisältäen nopeudenrajoittimen Ajotietokone ja monitoiminäyttö mittaristossa Automaattisesti poiskytkeytyvä takalasinlämmitin Sadetunnistin Tummat lasit Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt, sivuturvatyynyt edessä, sekä ikkunaturvatyynyt ABS-jarrut Jarruassistentti Sähkötoimiset lasinnostimet 4kpl Monitoimiohjauspyörä, manuaalisesti säädettävä Ohjauspyörän pituus- ja korkeussuuntainen säätö Hehkulamppujen vikailmaisin Huoltonäyttö
Vaihtoautokysely