TOYOTA AVENSIS 1,6 VVT-i Linea Sol Technical 4ov 2008 223000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 6400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2008
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  223000km
 • Moottoritilavuus 1590
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 172
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus YHF-907

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi VSC-ajonvakautus TRC-luistonesto Automaattinen ilmastointi Etuistuinten etäisyys- ja kallistussäätö Etuistuinten etäisyys- ja kallistussäätö Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kääntyvät istuinosat takana Lämmitettävät etuistuimet Matkustajan istuimen sähkösäädöt Takaistuin: jaettu suhteessa 60:40 Tehdasasenteinen vakionopeudensäädin Monitoiminäyttö: keski- ja hetkellinen kulutus, toimintasäde, keskinopeus Sadetunnistin Takalasin lämmitin ajastimella Takalasin pyyhin tihkuasennolla ja tihkuasennon säädöillä Ikkunaturvatyynyt edessä ja takana Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt Kuljettajan polviturvatyyny Sivuturvatyynyt edessä ABS + EBD
Vaihtoautokysely