Skoda Octavia 1,5 TSI Style eTEC DSG Autom. 2021 19000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 31900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2021
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  19000km
 • Moottoritilavuus 1498
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 124
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus GOP-176

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Piano Black -koristelista Columbus-audio- ja navigointijärjestelmä, 10′ värillinen kosketusnäyttö Takalasin pyyhin ja pesin Huonon tien paketti Huonon tien paketti Huonon tien paketti Polttoainetoiminen lisälämmitin kauko-ohjaimella Etuistuimet hierontatoiminnolla ja säädettävällä reisituella Vetokoukku, sähköisesti esiin taitettava Laminoidut etusivulasit ja SunSet-tummennetut takasivulasit ja takalasi Lämmitettävä, nahkainen sport-monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen + Tiptronic-vaihteenvalitsimet 230V pistoke keskikyynärnojan takaosassa Takalasin pyyhin ja pesin Etuistuimet hierontatoiminnolla ja säädettävällä reisituella Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ulkopeilit ja automaattisesti tummentuva kuljettajan puolen ulkopeili Laminoidut etusivulasit ja SunSet-tummennetut takasivulasit ja takalasi Lämmitettävä, nahkainen sport-monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen + Tiptronic-vaihteenvalitsimet Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin Infotainment Online, 1 vuosi + Care Connect, 1 vuosi Infotainment Online, 1 vuosi + Care Connect, 1 vuosi
Vaihtoautokysely