Mercedes-Benz CLA 180 A Business AMG 2019 58000km, Jeni-AutoCenter, 35900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  58000km
 • Moottoritilavuus 1332
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 141
 • Korimalli Coupe
 • Rekisteritunnus ERB-189

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi ARTICO-tekonahka-/DINAMICA-kangasverhoilu, musta Laajennetut MBUX-toiminnot Peruutuskamera Dynamic select -katkaisin Dynamic select -katkaisin Comfort-alusta, madallettu 7-vaihteinen kaksoiskytkin-automaattivaihteisto 7G-DCT Etuistuinlämmitys Etuistuinten mukavuuspaketti Etumatkustajan istuimen käytön tunnistus turvatyynyn laukaisulle Käännettävä takaselkänoja 40:20:40 Taittuvat takaistuinten selkänojat Urheilulliset istuimet Vakionopeudensäädin Tuulilasinpyyhkmiet sadetunnistimella Polviturvatyyny Aktiivinen jarruavustin Jarrulevyt rei’itetyt, jarrusatuloissa Mercedes-Benz-teksti Häikäisysuojat Urheilullinen monitoimiohjauspyörä, nappanahkaverhoiltu
Vaihtoautokysely