MAZDA Mazda6 HB 2,0 Elegance 6MT 5ov VD1 2008 267000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 4900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2008
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  267000km
 • Moottoritilavuus 1990
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 168
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus ZMY-515

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Ajovakauden- ja luistonestojärjestelmät (DSC: Dynamic Stability Control & TCS: Traction Control System) Ilmastointi, automaattinen Karakuri-istuinmekanismi Kuljettajan istuimen korkeuden ja kallistuksen säätö Kuljettajan istuimen korkeuden ja kallistuksen säätö Lämmitettävät etuistuimet, 3 vaihetta Tavaratilan laajennus takaistuimia taittamalla; 60/40 -suhteessa Kahdet renkaat Vakionopeudensäädin ja säädettävä nopeusrajoitin Ajotietokone, Ulkolämpötilamittari Ikkunaturvaverhot Lämmitettävä takalasi Sadetunnistin Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Kuljettajan ja etumatkustajan etu- ja sivuturvatyynyt Lukkiutumaton jarrujärjestelmä (ABS), Jarruvoiman tasausjärjestelmä (EBD), Hätäjarrutehostin (EBA) Automaattisesti himmentyvä sisätaustapeili Sähköisesti korin myötäisesti taitettavat ulkotaustapeilit Sähkötoimiset ikkunannostimet; edessä sekä takana Ohjauspyörän korkeuden ja etäisyyden säätö
Vaihtoautokysely