Skoda Karoq 1,5 TSI Style DSG Autom. 2018 43000km, Jeni-AutoCenter, 27900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  43000km
 • Moottoritilavuus 1498
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 125
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus KTE-808

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja Optical Parking Assistant – peruutuskamera Pysäköintitutka eteen ja taakse Huoltokirja Huoltokirja Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Suomi-auto Etuistuimilla WOKS-pääntuet (Whiplash Optimized Front Head Restrains) ISOFIX-kiinnitys oikeanpuoleisessa etuistuimessa Kaksi ISOFIX-turvaistuinten kiinnitystä takaistuimella Viisi korkeussäädettävää pääntukea Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Kahdet renkaat Ikkunaturvatyynyt Lämmitettävät tuulilasin pesimen suuttimet SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Takalasin pesin ja pyyhin Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyyny ja etuturvavöiden esikiristimet Hill Hold -järjestelmä
Vaihtoautokysely