TOYOTA RAV4 2,5 Hybrid Active 2019 95000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 32800€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  95000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 126
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus BVR-361

Lisätiedot: Lämmitettävä tuulilasi Lohkolämmitin ja sisäpistoke KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, heijastintyyppiset) LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, heijastintyyppiset) Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Pysäköintitutka takana VSC-ajonvakautusjärjestelmä perävaunun vakautusominaisuudella (TSC) Juuri huollettu Automaattinen kaksialueinen ilmastointi Suomi-auto Vetokoukku Etuistuinten lämmitys Kuljettajan istuimen korkeuden säätö Adaptiivinen vakionopeussäädin Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (ACC-i), kaikki nopeudet Kahdet renkaat Lämmittettävä tuulilasin alareuna Tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin ABS, EBD ja BA
Vaihtoautokysely