OPEL MOKKA 5-ov Cosmo 1,4 Turbo 103kW AT6 2016 144000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 12900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  144000km
 • Moottoritilavuus 1364
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 144
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus KNJ-293

Lisätiedot: Webasto/Eber kaukosäätimellä Osanahkaverhous – Jet Black Täydellinen huoltokirja Vetokoukku Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa ESP-ajovakautusjärjestelmä, luistonesto Juuri huollettu Elektroninen kaksivyöhykkeinen ilmastointi Etumatkustajan istuimen kaksisuuntaiset säädöt (eteen/taakse) ja selkänojan kallistus KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Kuljettajan istuimen kyynärnoja Kuljettajan istuimen nelisuuntaiset säädöt (eteen/taakse ja ylös/alas) ja selkänojan kallistus Lämmitettävät etuistuimet Mukavuusistuimet edessä Pääntuet kaikilla istuinpaikoilla Suhteessa 60/40 kaadettava takaistuin Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin Ajotietokone Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt edessä, sivuturvatyynyt ja kattoturvatyyny Kuljettajan ja etumatkustajan taitettavat aurinkosuojat peileineen, Cosmossa valaistus
Vaihtoautokysely