MERCEDES-BENZ E 200 CDI T A 2010 244000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 9900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2010
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Takaveto
 • Mittarilukema  244000km
 • Moottoritilavuus 2143
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 159
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus IJU-218

Lisätiedot: Ilmaiskareiden ilmapussit vaihdettu KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Juuri huollettu Vaihdenäppäimet ohjauspyörässä ASR-luistonestojärjestelmä ASR-luistonestojärjestelmä Comfort-alusta Vetokoukku Dieselhiukkassuodatin Sähköinen takaluukku Hyvin huollettu ja siisti auto Ilmajousitus takana, tasonsäätö Etuistuinlämmitys Etuistuinten osittainen sähkösäätö Etumatkustajan istuimen käytön tunnistus turvatyynyn laukaisulle Nelitoiminen ristiseläntuen säätö kuljettajan istuimessa Taittuva takaselkänoja 1/3 – 2/3 Takana alaslaskettavat pääntuet Automaattisesti poiskytkeytyvä takalasinlämmitin Lämmitettävä lasinpesujärjestelmä Sadetunnistin
Vaihtoautokysely