Toyota Hilux Extra Cab 2,4 D-4D 150 4WD Style Edition 2020 63000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 38900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  63000km
 • Moottoritilavuus 2393
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Pakettiauto
 • CO2-päästöt 222
 • Korimalli Avolava
 • Rekisteritunnus ERX-946

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Sähköisesti kytkettävä neliveto, hidas/nopea alue 1 omistaja Peruutuskamera A-TRC-luistonesto A-TRC-luistonesto VSC-ajonvakautus Ilmastointi, automaattinen Webasto T91 kauko-ohjaimella Talvirenkaat 17″ aluvantein Comfort-takajousitus Automaattisesti vapautuva etutasauspyörästö Stop & Start -järjestelmä Vetokoukku Takatasauspyörästön lukko Kuljettajan istuimen korkeussäätö Mukautuva vakionopeussäädin Vakionopeussäädin Kahdet renkaat Monitoiminäyttö, TFT: keskinopeus, kello, ulkolämpötila, polttoaineenkulutus, toimintasäde Tummennetut lasit (takasivulasit ja takalasi)
Vaihtoautokysely