TOYOTA Corolla Touring Sports 1,8 Hybrid Active Edition 2022 18000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 30900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  18000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 103
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus ZOC-564

Lisätiedot: HUOM! Webasto Tehermocall-puhelinohjauksella! TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Tehdastakuu voimassa 1 omistaja 1 omistaja LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, heijastintyyppiset) Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Ajonvakautus (VSC+), luistonesto (TRC) ja hätäjarrutehostin (BA) Juuri huollettu (2/2023) Automaattinen ilmastointilaite kuljettajan ja etumatkustajan erillisillä lämpötilan säädöillä Vähän ajettu Huippusiisti Webasto Thermo Call Vetokoukku 60/40 suhteessa taitettava takaistuimet Comfort -etuistuimet Etuistuinten lämmitys Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuin sähköisesti säädettävällä ristiseläntuella
Vaihtoautokysely