SKODA Superb 2,0 TDI 150 Elegance DSG Autom. 2017 261000km, Jeni-AutoCenter, 11900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  261000km
 • Moottoritilavuus 1968
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 118
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus OVP-844

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Vetokoukku, esiin taitettava Alcantara ja nahkaverhoilu (istuinpinnat nahkaa ja Alcantaraa) Kaksoisksenon-ajovalot, joissa ajotilanteeseen sopeutuva AFS- ja kaarrevalotoiminto sekä LED-päivä- ja suuntavalot Automatic Parking Assistant 3.0 – Automaattinen pysäköintiavustin Automatic Parking Assistant 3.0 – Automaattinen pysäköintiavustin Suomi-auto ISOFIX-kiinnitys oikeanpuoleisessa etuistuimessa Lämmitettävät takasivuistuimet Sähköisesti säädettävät etuistuimet, kulj.istuin muistilla Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin Kahdet renkaat Lämmitettävä tuulilasi Mekaaniset takasivuikkunoiden ja takaikkunan verhot Mekaaniset takasivuikkunoiden verhot SunSet-tummennetut takasivulasit ja takalasi Nahkainen monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen (radion ja puhelimen säätimet) Bluetooth-matkapuhelinvalmius Dynamic Chassis Control – Mukautuva alustan säätö ja Driving Mode Selection – Ajoasetuksen valinta Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä
Vaihtoautokysely