SKODA ENYAQ 80x 4×4 SportLine iV 2022 36000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 54900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  36000km
 • Moottoritilavuus 0
 • Polttoaine  
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 0
 • Korimalli
 • Rekisteritunnus GPC-629

Lisätiedot: Assisted Drive Basic -paketti: -mukautuva vakionopeuden säädin -Side Assist – Kaistanvaihtovaroitin -Crew Protect Assistant – Ennakoiva turvajärjestelmä Assisted Drive Basic -paketti: -mukautuva vakionopeuden säädin -Side Assist – Kaistanvaihtovaroitin -Crew Protect Assistant – Ennakoiva turvajärjestelmä Comfort Seat Basic -paketti: -sähkötoimisesti säädettävä kuljettain istuin muistilla Comfort Seat Basic -paketti: -sähkötoimisesti säädettävä kuljettain istuin muistilla Ei jos PB1 Vetokoukku, sähköisesti esiin taitettava Vetokoukku, sähköisesti esiin taitettava Remote Access, 3 vuotta + Infotainment Online, 3 vuotta Remote Access, 3 vuotta + Infotainment Online, 3 vuotta Vetokoukku, sähköisesti esiin taitettava Sport-alusta Talvirenkaat kitkat Alu20″Asterion Kahdet renkaat Aluvanteet Metalli- ja helmiäisväri 135 kW DC -latausvalmius Convenience Plus -paketti: -sähkötoiminen takaluukku -Virtual Pedal – takaluukun kosketukseton avaus ja sulkeminen Ei jos 7AL tai jos PDE, tai PDG. Vain jos YOM.
Vaihtoautokysely