Skoda Enyaq 80x 4×4 SportLine iV 2022 32000km, Jeni-AutoCenter, 54900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  32000km
 • Moottoritilavuus 0
 • Polttoaine Sähkö 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 0
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus GPC-629

Lisätiedot: Assisted Drive Basic -paketti: -mukautuva vakionopeuden säädin -Side Assist – Kaistanvaihtovaroitin -Crew Protect Assistant – Ennakoiva turvajärjestelmä Assisted Drive Basic -paketti: -mukautuva vakionopeuden säädin -Side Assist – Kaistanvaihtovaroitin -Crew Protect Assistant – Ennakoiva turvajärjestelmä Suomi-auto Comfort Seat Basic -paketti: -sähkötoimisesti säädettävä kuljettain istuin muistilla Vetokoukku, sähköisesti esiin taitettava Vetokoukku, sähköisesti esiin taitettava KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Remote Access, 3 vuotta + Infotainment Online, 3 vuotta Remote Access, 3 vuotta + Infotainment Online, 3 vuotta Vetokoukku, sähköisesti esiin taitettava Sport-alusta Talvirenkaat kitkat ilman vanteita Kahdet renkaat yhdet vanteet Metalli- ja helmiäisväri 135 kW DC -latausvalmius Convenience Plus -paketti: -sähkötoiminen takaluukku -Virtual Pedal – takaluukun kosketukseton avaus ja sulkeminen Ei jos 7AL tai jos PDE, tai PDG. Vain jos YOM.
Vaihtoautokysely