Skoda Rapid Spaceback 1,2 TSI 85 Elegance 2015 95000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 10700€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  95000km
 • Moottoritilavuus 1197
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 114
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus UYZ-904

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Ksenon-ajovalot ja etusumuvalot kääntymisvaloilla Pysäköintitutka taakse ESC Plus ajonvakautusjärjestelmä, sis. ABS + MSR + ASR + EDL + HBA + mäkilähtöavustin ja TPM+ -rengaspaineen seurantajärjestelmä Climatronic – automaatti-ilmastointi Climatronic – automaatti-ilmastointi Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Kahdessa osassa eteen taitettavat takaistuimen selkänojat Kaksi ISOFIX-turvaistuinten kiinnitystä takaistuimella Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Viisi korkeussäädettävää pääntukea Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vakionopeuden säädin Kahdet renkaat Ajotietokone, jossa kaksi muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt Lämmitettävät tuulilasin pesimen suuttimet Sunset -tummennetut takasivuikkunat ja takalasi Sävylasit Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä avaimella
Vaihtoautokysely