SKODA Kodiaq 2,0 TDI 190 4×4 Style DSG Autom. 2018 86000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 34900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  86000km
 • Moottoritilavuus 1968
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 150
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus SOA-145

Lisätiedot: SKODA Loistoturva 12kk Winter-paketti Winter-paketti KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Winter-paketti Winter-paketti Winter-paketti Lane Assistant – Kaista-avustin ja Blind Spot Detection – Kaistanvaihtovaroitin Alcantaraverhous, istuinpinnat nahkaa, keinonahkaa ja Alcantaraa Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 8″ värillinen kosketusnäyttö, SmartLink, In Car Communication -järjestelmä ja langaton WLAN-tukiasema Automatic Parking Assistant 3.0 – Automaattinen pysäköintiavustin ISOFIX-kiinnitys oikeanpuoleisessa etuistuimessa Lämmitettävät takasivuistuimet Sähköisesti säädettävät etuistuimet muistilla Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Kahdet renkaat Aluvanteet Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin Mekaaniset takasivuikkunoiden verhot SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ulkopeilit muistilla ja automaattisesti tummentuva kuljettajan puolen ulkopeili sekä Boarding Spots-maavalot
Vaihtoautokysely