BMW 218 F45 Active Tourer 218i A Business Luxury 2019 100000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 20900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  100000km
 • Moottoritilavuus 1499
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 157
 • Korimalli Minivan
 • Rekisteritunnus CNM-697

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Dynamic Stability Control (DSC), ajovakauden hallintajärjestelmä Performance Control -ajonhallintajärjestelmä Dynamic Traction Control (DTC), luistonestojärjestelmä Dynamic Traction Control (DTC), luistonestojärjestelmä BMW TwinPower Turbo 3-sylinterinen, bensiini EDLC (Electrically Controlled Differential Lock Control) EU6 päästöstandardi Moottorin Auto Start/Stop -toiminto 5 -paikkainen Etuistuinten korkeussäätö Lämmitettävät etuistuimet Takaselkänoja, taittuva 40:20:40 jaolla Ajotietokone Lämmitettävät tuulilasin pesimet Sadetunnistin Kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyt Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt Pääturvatyynyt edessä ja takana Elektroninen seisontajarru
Vaihtoautokysely